DESPRE NOI

Principala activitate a societatii ''SC Surub Expert SRL'' Alba Iulia este comertul en gros a unei game sortotipodimensionala mare de organe de asamblare si elemente de sustinere si fixare pe piata autohtona.      


Debutul a fost facut in 2006 si de atunci pina in prezent societatea noastra s-a dezvoltat continuu.

Oferta noastra cuprinde atit programul de fabricatie standard format din organe de asamblare standardizate (atit national, STAS, cit si international, DIN, ISO)cit si programul de fabricatie special format din organe de asamblare nestandardizate atit dimensional cit si constructiv.

Oferta noastra de organe de asamblare standardizate poate satisface in cea mai mare masura cerintele clientilor in solutionarea problemelor specifice diverselor asamblari cu organe de asamblare. Oferta de produse nestandardizate completeaza oferta de produse standard contribuind la solutionarea unor probleme de asamblari prin largirea gamei de utilizare si specificul lor.

Deviza ''Asamblare cu promptitudine !'' este imaginea noastra ''profesionalism si promptitudine in livrarii'', iar competenta echipei se impune prin adaptabilitate si forta.

Speram ca dumneavoastra, clientii nostri veti aprecia efortul nostru de a veni in intimpinarea cerintelor Dvs. a diverselor materiale de acest gen.

Pentru orice detaliu comercial sau tehnic societatea noastra va sta la dispozitie cu placere.

E-mail : office@surubexpert.ro

 Surub Expert   contact tel. 0742 125 907